Back Tillbaka

16:30 – torsdag 11 juli

Elena Rybakina – Barbora Krejcikova

Wimbledon
Semifinal • Tennis

+18. Stödlinjen.se. Spela ansvarsfullt

I dagens andra semifinal från Wimbledon spelar den stora favoriten inför semifinalerna, Elena Rybakina från Kazakstan. Precis som de flesta kazakiska tennisspelare, både på herr- och damsidan, är Rybakina i grunden ryska men har värvats till att spela för Kazakstan. Rankad fyra i världen just nu, Rybakina och i en upplaga i Wimbledon där toppspelarna floppat eller inte deltagit, hon är nu ensam toppspelare kvar och som sagt storfavorit till att ta hem sin andra titel i Wimbledon. Hon vann också 2022, hennes så här långt enda Grand Slam-titel.

Utmanare i matchen är Barbora Krejcikova från Tjeckien, rankad på plats 25 i världen. Krejcikova har massiva meriter i dubbel där hon vunnit samtliga Grand Slam-turneringar, alla utom US Open två gånger dessutom. I singel har hon en Grand Slam-titel sen tidigare, hon vann Franska öppna 2021.

Rybakina spelas till drygt 1,50 på att vinna turneringen och i dagens match spelas hon till omkring 1,20. Odds på att Krejcikova vinner matchen är uppemot 5 gånger pengarna.

Starttiden är preliminär. Matchen startar direkt efter den första semifinalen som inleds klockan 14:30.