TVMatchen Betting » UFC

UFC, den mest populära divisionen inom MMA

UFC har på de senaste åren blivit en väldigt populär sport runtom i världen. På Tvmatchen erbjuder vi givetvis speltips för världens mest populära division inom MMA-scenen.
Alla älskar spänningen och underhållningen i dessa evenemang och vissa spelare tycker även att det är enklare att spela på UFC då det vanligtvis brukar vara väldigt enkla spelmarknader att förstå inom kampsorten.
Här på TVmatchen kommer vi att täcka alla stora evenemang från UFCkalendern och vi kommer att förse er läsare med tips, analyser och de bästa oddsen.

UFC Speltips

UFC spelstrategier

Spela opartiskt
När det kommer till att betta på UFC är det viktigt att hålla sig opartisk när man ska lägga sina spel. Spela till exempel inte på att en fighter ska vinna bara för att du supportar denne, luta dig istället mot statistik och fakta när du ska lägga ditt spel.

Jämför odds
Använd dig av mer än en spelsida när du ska betta på UFC. Läs våra recensioner och öppna ett konto hos de spelsidor som passar dig bäst. Genom att öppna flera konton på flera olika spelsajter har du chansen att jämföra deras odds, på så vis kan du försäkra dig om att du alltid spelar på de bästa oddsen som finns att erbjuda för respektive marknad.

Lägg inte för många olika spel
Till en början rekommenderar vi att man som spelare håller sig till att lägga ett till två spel per UFC-evenemang.

Följ oddsen
Spelsajterna uppdaterar sina odds kontinuerligt baserat på hur marknaden är balanserad.
För att balansera ut marknaden kan oddssättarna höja eller sänka oddsen på de olika utfallen, när dessa justeringar sker finns det ibland fördelaktiga odds att hitta. I vissa fall kan det verkligen vara fördelaktigt att följa dessa förändringar.

Följ en erfaren rekare
Våra spelrekare besitter en stor kunskap och erfarenhet när det kommer till betting på UFC.
Om du känner dig lite vilsen när du spelar på egen hand är det alltid en bra idé att ta tips av ett proffs!

Spela inte på märkvärdiga kombinationer
Vi rekommenderar dig att hålla det enkelt och spela på enklare marknader.
Ett exempel på ett enklare UFC-spel är att till exempel spela på vilken fighter du tror ska vinna fighten som ett singelspel.

Ta en paus om du behöver det
Sportsbetting är en fartfylld och exalterande hobby som kan ta ut sin rätt på en. Att hålla sig uppdaterad på trender och de senaste nyheterna samt följa evenemangen i sig kan vara krävande och vi rekommenderar alltid en paus om det är som så att man är inne i en förlustsvit eller om man känner att spelandet inte är roligt längre.

UFC FAQ

Formel 1 FAQ

Vilka är de vanligaste marknaderna att oddsa på inom UFC?

Det finns en mängder av olika marknader att spela på när det kommer till kampsport och framförallt då inom UFC.
Den vanligaste marknaden att spela på är ”Matchvinnare”, här spelar du på vilken fighter du tror ska vinna en fight. Andra vanliga marknader är ”Totalt antal ronder” och ”Avslutningsmetod” där du spelar på hur en fighter ska avsluta sin motståndare.

Vilka typer av odds erbjuds på UFC?

Alla spelsidor erbjuder pre-race odds på UFC. Vissa erbjuder även liveodds under en galas gång.

Vilka bettingsidor erbjuder bäst odds på UFC?

Du kan hitta odds på UFC överallt! Alla spelsidor som erbjuder spel på odds i Sverige erbjuder även spel på alla de stora evenemangen från UFC-kalendern. Läs våra recensioner för att se vilka spelbolag som passar dig bäst och signa upp!