Speltips: Wolverhampton – Liverpool 16/9

Premier League är tillbaka efter landslagsuppehållet. Under lördagen får Wolverhampton besök av Liverpool på Molineux Stadium. De två tävlingsmatcher som hittills har spelats på arenan i upptakten av säsongen har båda slutat med målkalas. Blir så fallet även den här gången?

Speltips:Över 3.5 (Totalt antal mål)
Odds:2.10
Spelbolag:Nya Expekt
Avspark:13:30, lördag 16 september 2023

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor här.

Det har varit en svag inledning på spelet i Premier League för lördagens hemmalag, Wolverhampton. Först föll man i premiären borta mot Manchester United och blev sedan manglade på hemmaplan mot Brighton med 1-4. Den enda ligasegern hittills kom i omgången efter när man slog Everton borta med ett mål mot noll.

Mest övertygande seger hittills tog man i höstens första match i ligacupen. Hemma mot Blackpool var Wolverhampton det enda laget på planen och vann duellen enkelt med 5-0. Tillbaka i Premier League kom dock ytterligare en förlust – den här gången borta mot Crystal Palace 3-2.

För gästande Liverpool har det sett bättre ut. Visserligen inledde man med att kryssa mot Chelsea premiären, men efter det har segrarna staplats på varandra. Först slog Jürgen Klopps mannar Bournemouth med 3-1 för att sedan ta hem en prestigeseger när man fick med sig uddamålet borta mot Alexander Isaks Newcastle.

I den sista omgången innan landslagsuppehållet hade man inga problem att slå Aston Villa hemma på Anfield med 3-0. Anfallarna Mohamed Salah, Darwin Nunez och Luis Diaz har alla stått för två mål var i säsongsupptakten.

Ny målfest på Molineux Stadium?

Åskådarna på Molineux Stadium har hittills fått se två matcher som båda har innehållit fem mål – ligaförlusten mot Brighton och cupsegern mot Blackpool. Lägg därtill det faktum att det även rasslade in fem bollar i nederlaget på bortaplan mot Crystal Palace i förra omgången. Att tro på ännu en målfylld föreställning är långt ifrån omöjligt.

Liverpool lär vilja bygga vidare på segern mot Aston Villa och lär ösa på framåt hela matchen. Förutom mötet med Villa har man dock haft svårt att hålla helt tätt bakåt. Ett faktum som Wolverhampton bör försöka att utnyttja. Över 3.5 mål i matchen till odds på 2.10 blir därför ett intressant val att spela på i hopp om att Wolves fortsätter att ha ett likhetstecken mellan sig själva och målrika tillställningar.

Vill du spela betting utan konto? Det enda som behövs för att logga in är ett mobilt bankID!