Speltips: Manchester United – Galatasaray 3/10

Manchester United behöver skaka av sig lördagens tunga ligaförlust hemmamot Crystal Palace. Under tisdagskvällen är det nämligen dags att få besök av Galatasaray i Champions Leauge-gruppspelets andra omgång. Gästerna gör nästan alltid mål när de ger sig ut på en fotbollsplan och kommer att bli en tuff nöt att knäcka för Erik ten Hags mannar.

Speltips:Båda lagen gör mål
Odds:1.77
Spelbolag:Betinia
Avspark:21:00, tisdag 3 oktober 2023
Spela båda lagen gör mål hos Betinia – 120 kr gratisspel!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

Efter den fina prestationen förra säsongen – vilket resulterade i en tredjeplats i Premier League – gick Manchester United in i hösten med gott självförtroende. Ett självförtroende som redan nu har fått sig en rejäl törn. United har förlorat fem av nio tävlingsmatcher hittills och spelet har vid lite för många tillfällen varit långt ifrån imponerande. Att man har haft problem även utanför planen gör inte saken bättre.

Trots att laget föll på bortaplan mot Bayern München i premiäromgången av Champions League är United, tillsammans med tyskarna, fortfarande favoriter till att gå vidare från Grupp A. För att det ska vägen behöver man dock vinna matcher som den mot Galatasaray under tisdagen. Ett poängtapp kan visa sig kostsamt.

Galatasaray lämnar sällan utan minst ett mål

Gästerna från Turkiet har haft en smakstart på tävlingssängen och har på 14 tävlingsmatcher inte registrerat en enda förlust. Dessutom är det bara en duell – ligapremiären borta mot Kayserispor – som har blåsts av utan att Galatasaray har gjort mål. I resterande 13 bataljer har man registrerat minst en kasse.

Även om Manchester United på pappret är det vassare av de två lagen bör man för den sakens skull inte ropa ut dem som självklara favoriter här. Kan man förlora hemma mot Crystal Palace kan man också falla hemma mot Galatasaray, särskilt med tanke på gästernas konsekventa målproduktion. United kommer att behöva gå framåt. Vi väljer därför att spela på att båda lagen gör mål i den här matchen.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa välkomstbonusar!

Gratisspel för 120SEK

  • Stort spelutbud inom betting
  • Bonus utan omsättningskrav
  • Nytt spelbolag på marknaden