TVMatchen Betting » Motorsport » Formel 1

Formel 1: Den snabbaste bilsporten i världen med de bästa förarna!

Formel 1 är en väldigt populär sport i Sverige och runtom i världen. På Tvmatchen erbjuder vi givetvis speltips för världens mest populära motorsport. Alla älskar spänningen och underhållningen i dessa evenemang och vissa spelare tycker även att det är enklare att spela på Formel 1 då det erbjuds färre marknader och finns mindre utfall att spela på.
Här på Tvmatchen kommer vi att täcka alla evenemang från F1-kalendern och vi kommer att förse er läsare med tips, analyser och de bästa oddsen.

F1 Speltips:

Speltips F1 2022: Ungerns Grand Prix

Vi tar oss till Ungern och Hungaroring. Det väntas regn både lördag och söndag. Förra året var det ett stökigt lopp med många omstarter, mycket […]

Speltips F1 2022: Frankrikes Grand Prix

Formel 1 tar sig till Frankrike och Circuit Paul Ricard i sydöstra Frankrike. Verstappen och Leclerc är favoriter till att vinna loppet och frågan är […]

Speltips F1 2022: Österrikes Grand Prix

F1 tar sig vidare till Red Bull Ring och Österrikes GP i helgen. Det blir färre träningar då det är en sprint som avgör startfältet […]

F1 spelstrategier

Spela opartiskt
När det kommer till att betta på Formel 1 är det viktigt att hålla sig opartisk när man ska lägga sina spel. Spela till exempel inte på att en förare eller att ett team ska vinna bara för att du supportar dem, luta dig istället mot statistik och fakta när du ska lägga ditt spel.

Jämför odds
Använd dig av mer än en spelsida när du ska betta på Formel 1. Läs våra recensioner och öppna ett konto hos de spelsidor som passar dig bäst. Genom att öppna flera konton på flera olika spelsajter har du chansen att jämföra deras odds, på så vis kan du försäkra dig om att du alltid spelar på de bästa oddsen som finns att erbjuda för respektive marknad.

Lägg inte för många olika spel
Till en början rekommenderar vi att man som spelare håller sig till att lägga ett till två spel per F1-evenemang.

Följ oddsen
Spelsajterna uppdaterar sina odds kontinuerligt baserat på hur marknaden är balanserad.
För att balansera ut marknaden kan oddssättarna höja eller sänka oddsen på de olika utfallen, när dessa justeringar sker finns det ibland fördelaktiga odds att hitta. I vissa fall kan det verkligen vara fördelaktigt att följa dessa förändringar.

Följ en erfaren rekare
Våra spelrekare besitter en stor kunskap och erfarenhet när det kommer till betting på F1.
Om du känner dig lite vilsen när du spelar på egen hand är det alltid en bra idé att ta tips av ett proffs!

Spela inte på märkvärdiga kombinationer
Vi rekommenderar dig att hålla det enkelt och spela på enklare marknader.
Ett exempel på ett enklare F1-spel är att till exempel spela på vilken förare du tror ska vinna racet som ett singelspel.

Ta en paus om du behöver det
Sportsbetting är en fartfylld och exalterande hobby som kan ta ut sin rätt på en. Att hålla sig uppdaterad på trender och de senaste nyheterna samt följa evenemangen i sig kan vara krävande och vi rekommenderar alltid en paus om det är som så att man är inne i en förlustsvit eller om man känner att spelandet inte är roligt längre.

Formel 1 FAQ

Vilka är de vanligaste marknaderna att oddsa på inom Formel 1?

Det finns en mängder av olika marknader att spela på när det kommer till F1.
Den vanligaste marknaden att spela på är ”Vinnare”, här spelar du på vilken förare du tror ska vinna racet i fråga. Andra vanliga marknader är ”Vinnande bil”,”Snabbaste kvaltid”, ”Första förare att bryta” och ”Snabbaste varvtid”.

Vilka typer av odds erbjuds på Formel 1?

Alla spelsidor erbjuder pre-race odds på Formel 1. Vissa erbjuder även liveodds såväl som säsongsspel där du till exempel kan spela på vem som ska vinna hela mästerskapet och liknande.

Vilka bettingsidor erbjuder bäst odds på Formel 1?

Du kan hitta odds på F1 överallt! Alla spelsidor som erbjuder spel på odds i Sverige erbjuder även spel på alla race i F1-kalendern. Läs våra recensioner för att se vilka spelbolag som passar dig bäst och signa upp!