TVMatchen Betting » Fotboll » Nations League » Nations League omgång 4 » Tyskland - Italien

Speltips Tyskland – Italien – Nations League

Nations League ska avrundas och idag är det grupp A3 som stänger för den här landslagssamlingen. Tyskland tar emot Italien på Borussia-Park, Mönchengladbachs hemmaplan.

Nations League återupptas i september.

  • Tisdag, 20:45
  • Borussia-Park, Tyskland

Ja, vad ska man säga om Nations League. Klart är att det har funnits fina värden att hitta bland oddsen då motivationen har varierat bland lagen. Men det har väl att göra med att flera av länderna och spelarna fortfarande ser det som träningsmatcher och vill bara ta semester, medan andra ser det som en möjlighet att vinna mot gamla rivaler och klättra på Fifa-rankingen.

Tyskland har gått på semester

Tyskland har kryssat sig fram i Nations League med sina tre oavgjorda resultat. Det är rätt uppenbart att tysken, precis som Frankrike, inte bryr sig om turneringen särskilt mycket. När storlagen dessutom vet med sig att de kan rädda upp det mesta i september, ja, varför ska man då engagera sig precis strax före semestern…

Visserligen kan Tyskland gå upp i gruppledning här om de vinner, så en trepoängare vore på sin plats.

Tysklands resultat i Nations League

Italien – Tyskland, 1-1
Tyskland – England, 1-1
Ungern – Tyskland, 1-1

Italien med ett starkt resultat senast

Inför matchen mot Tyskland leder Italien gruppen. Italienarna kommer från ett oavgjort borta mot hemmastarka England, där de stoltserat med 14 av 17 vunna matcher. Men det här blev en match på Molineux med tomma läktare och avslaget som väntat. England var storfavorit efter att Mancini ställt upp med ett något B-betonat Italien.

Italiens resultat i Nations League

Italien – Tyskland, 1-1
Italien – Ungern, 2-1
England – Italien, 0-0

Speltips Tyskland – England

När lagen möttes för 10 dagar sen blev det 1-1. Tyskland har sen dess plockat upp två till 1-1-resultat till medan Italien vunnit mot Ungern med 2-1 samt 0-0 mot England senast.

Tyskarna ligger runt 1,70 och är favoriter enligt oddssättarna, med all rätt. De har bara förlorat 2 av 19 matcher på hemmaplan med 11 vinster och 6 förluster.

Vi förväntar oss en rätt avslagen match och krysset och underspelet ligger nära till hands, återigen. Krysset ligger runt 3,8 medan under 2,5 mål ligger runt 1,88. Italien står i 5,00.

Det har bara blivit över 2,5 mål en gång i den här gruppen och det var när Italien mötte Ungern i matchen som blev 2-1. Att tyskarna plockar upp sitt fjärde kryss är inte omöjligt, men underspelet känns lite bättre då det har varit målfattigt hittills.

Du hittar dessa odds samt mycket mer hos Betinia.