TVMatchen Betting » Fotboll » Nations League » Nations League omgång 4 » Frankrike - Kroatien

Speltips Frankrike – Kroatien – Nations League

Det börjar bli dags att runda av Nations League. På måndagen stänger vi Grupp A1 och Frankrike möter Kroatien igen, denna gång på hemmaplan på Stade de France i Paris.

Frankrike under all kritik

Inför den här matchen ligger Frankrike sist i grupp A1 efter en förlust och två kryss, varav ena mot Österrike senast. Det tog ända till minut 83 innan Mbappe kunde sätta kvitteringen och rädda poängen. Man ska inte ta något ifrån Österrike, men det är uppenbart att Frankrike inte har skärpan den här samlingen.

Frankrike har haft relativt lätt mot Kroatien genom åren, och Kroatien har aldrig vunnit (6 vinster och tre kryss). När lagen möttes för en vecka sen blev det 1-1 efter att Kroatien kvitterat på straff i 83:e minuten.

Att Frankrike har 1,50 som segrare känns rätt snett med tanke på deras facit hittills i Nations League. Statistiken mot Kroatien kan vi inte förlita oss allt för mycket här, tror vi.

Frankrike saknar även en stor del av den stomme som vi varit vana att se Frankrike dominera med.

Kroatien har varit bleka

Kroatien har även dem varit rätt svaga i den här turneringen. Men nu senast fick de tre poäng mot gruppledaren Danmark på Parken, och trots den svaga resultatraden så har kroaterna faktiskt möjlighet att gå upp i gruppledning då de har 4 poäng inför matchen. Danmark har 6 poäng och möter Österrike som också har 4 poäng. Frankrike ynka 2.

Viktige Luka Modric har endast startat en match den här samlingen och det var matchen mot Frankrike förra veckan. I övrigt har han hoppat in i andra halvlek. Vi förväntar oss att han är med från start här igen.

Speltips Frankrike – Kroatien – Nations League

Grupp A1 har varit märklig, Kroatien har förlorat hemma mot Österrike, Frankrike har förlorat hemma mot Danmark, Österrike kryssar mot Frankrike och ett favorittippat Danmark förlorat hemma mot Kroatien.

Frankrike är stor oddsfavorit här med 1,5 på raka 1:an. Krysset ligger runt 4,3 och Kroatien 5,75.

Det är den sista matchen för den här samlingen och Nations League tas upp igen i september. Det har varit en lång säsong och gissningsvis finns inte den där desperationen hos Frankrike där, riktigt än.

Oddset på Frankrike är lite omotiverat lågt, och krysset känns närmare till hands.

Spelet vi spanar in är Under 2,5 till 2,00 då det har varit lite trögt för båda lagen. Kroatien höll även nollan sist mot en Danmark på Parken.

Du hittar spelet “Under 2,5 mål till 2,00” hos Betinia.