TVMatchen Betting » Fotboll » Nations League » Omgång 1 » Speltips: Kroatien - Frankrike

Speltips: Kroatien – Frankrike i Nations League – en repris av VM-finalen

Kroatien tar emot Frankrike på Poljudstadion hemma i Split. Det här blir tredje gången som lagen möts sedan VM-finalen 2018 där Frankrike vann VM-guld.

Måndag 6 juni är det reprismöte på finalen i VM 2018 där Frankrike mötte Kroatien och vann med 4-2. Lagen har mötts två gånger sedan dess i Nations League och Frankrike har vunnit båda gångerna (4-2 och 2-1).

Kroatien med ett dystert facit mot Frankrike

Kroatien har haft det erkänt svårt mot Frankrike och på de åtta matcher som de har mötts så har Kroatien aldrig vunnit då det blivit sex förluster och två oavgjorda.

Inför den här matchen så möter Kroatien Österrike på fredag kväll. Kroatien är favoriter att vinna den matchen till 1,9 gånger pengarna. Laget har nio raka matcher utan förlust, varav sex är segrar.

Förväntad kroatisk startelva mot Österrike:

Livaković

Juranović, Vida, Ćaleta-Car, Barišić

Brozović, Kovačić

Brekalo, Pašalić, Oršić

Kramarić

Frankrikes fina form fortsätter

Inför den här matchen möter Frankrike Danmark på fredagskvällen. Oddsen ligger runt 1,57 på seger för fransoserna medan krysset ligger på 4 och dansk seger på 5,5.

Inför matchen mot Danmark har Frankrike inte blivit besegrade på 20 matcher. Visst, de var något av en besvikelse under EM, men de har i princip gått rent sen dess. Med den truppen och bredden så spelar skador knappt någon roll då det finns någon annan vass fransos redo att kliva in. Som exempel, i anfallet kan Deschamps välja mellan Benzema, Mbappé, Griezmann, Coman – alla spelare som andra länder bara kan drömma om.

Förväntad fransk elva mot Danmark:

Lloris

Kimpembe, Varane, Saliba

Digne, Rabiot, Tchouaméni, Kanté, Clauss

Griezmann, Mbappé

Speltips Kroatien – Frankrike i Nations League

Här behöver vi inte krångla till det. Frankrike vinner baserat på historik, statistik, form och laget på pappret. En rak seger på Frankrike ger drygt 2 gånger pengarna hos Betinia och det är bra värde i det.

Kroatien har gjort det bra och har inför matchen mot Danmark gått obesegrade men Frankrike bör vara numret större här och historiken säger att Kroatien ofta viker ner sig mot Frankrike. Den statistiken förlängs på måndag, tippar vi.

Vi lägger spelet på att Frankrike vinner över Kroatien till oddset 2.05 hos Betinia