TVMatchen Betting » Fotboll » Fotbolls-EM Damer » Kvartsfinal » Speltips: Sverige - Belgien

Speltips: Sverige – Belgien 22/7

På fredag är det kvartsfinal för Sverige som ska göra processen kort med Belgien. Favoritskapet ligger helt klart på Sverige och ett uttåg här stavas fiasko. Här är förutsättningarna.

Bet365
Spelkrediter upp till 1250 kr
Spela Här Regler och villkor
 • Branschledande med fokus på sport
 • Mer än 600 000 live streams varje år
 • Bäst på live betting
 • Branschledande med fokus på sport
 • Mer än 600 000 live streams varje år
 • Bäst på live betting

Regler och villkor

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Betalningsmetoder

Sverige – a walk in the park?

Sverige är planenligt i kvartsfinal. Turneringen inleddes krampaktigt både mot Nederländerna och mot Schweiz, men mot Portugal kändes det som att det släpptes lite på gasen och man vågade gå för det med ett slutresultat som gav 5-0.

Om uppladdningen inför turneringen mest handlade om skador hit och dit så har uppladdningen inför kvartsfinalen nu mest handlat om covid. För ett par dagar sen gick laget ut med att man hade positiva fall som sedan bekräftades vara högerbacken Hanna Glas som spelat alla matcher hittills som nu går en kamp mot klockan för att hinna tillbaka.

Det låter nog mer dramatiskt än vad det faktiskt är, och även om Hanna Glas har gjort en bra turnering och blir ett avbräck för Gerhardssons lagbygge så ska man lösa Belgien ändå. Tyvärr var det andra namnet Emma Kullberg som även hon spelar som högerback. Därmed saknar Sverige en högerback inför matchen om någon av de inte hinner komma tillbaka till spel. Även Jonna Andersson har isolerats med sjukdomssymtom, dock ej bekräftad covid.

Detta innebär att Sverige saknar sina ordinarie ytterbackar.

Sverige har ett brett lag och en bred trupp, och många kanske trodde att det var veteranerna som skulle bära fram det här laget till final, men hittills har det verkligen varit en laginsats. Sverige har hela sex olika målskyttar varav Angeldal är den som gjort flest mål, och det är två. Övriga målskyttar är Asllani (straff), Andersson, Rolfö, Bennison och Blackstenius.

Snabbare
“VM-Revanschen” – Upp till 1500 kr
Spela Här Regler och villkor
 • Generöst välkomsterbjudande
 • Enkel registrering med BankID
 • Stort urval av live streaming
 • Generöst välkomsterbjudande
 • Enkel registrering med BankID
 • Stort urval av live streaming

Regler och villkor

18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.

Åldersgräns 18 år. Bonuserbjudande gäller endast nya kunder vid första insättnings- och speltillfälle. Minsta insättning är 500 kr för att aktivera VM-Revanschen. Du kan endast ta del av ett välkomsterbjudande. Gäller i 90 dagar. Om du inte kan se din bonus så vänligen kontakta kundtjänst. Bonusen kan enbart aktiveras av dem innan första speltillfället.
Bonusalternativ: “VM-Revanschen” – upp till 1 500 kr tillbaka om du förlorar på dina 3 första VM-spel i Sportsbook.
Minsta insättning 500 kr. Giltig tom 18/12/22.
VM-Revanschen är en VM bonus och går enbart att spela på fotbolls VM.
VM-Revanschen krediteras i trappa med din första insättning:
Alt. 1 – 500 kr ger 1 VM-Revanschen upp till 500 kr.
Alt. 2 – 1 000 kr ger 2 stycken VM-Revanschen upp till 500 kr per kupong.
Alt. 3 – 1 500 kr ger 3 stycken VM-Revanschen upp till 500 kr per kupong.
Bonusalternativ: “Revanschen”: Pengarna tillbaka upp till 800 kr om du inte

Belgien – en riktig underdog


Belgien inledde turneringen med att kryssa mot Island med 1-1. De följde upp det resultatet med en 2-1-förlust mot favorittippade Frankrike innan man avslutade gruppspelet med 1-0-segern som tog dem vidare till kvarten.

Sverige får hålla koll på  det belgiska mittfältet och framför allt Tine Da Caigny som är den belgiska målsprutan. Hon vann skytteligan i kvalet och håller vanligtvis till i Hoffenheim. Det var även hennes mål som skickade Belgien vidare till slutspelet för den andra gången någonsin.

Belgien tycks alltid lyckas göra mål på ett eller annat vis, och om Sverige spelar lika krampaktigt och nästan med en rädsla, då kan Belgien straffa oss hårt.

Blackstenius inledde turneringen på bänken men har startat både mot Schweiz och Portugal. Förhoppningsvis kan hon hitta den där giftiga målformen lagom till slutspelet.

Speltips Sverige – Belgien – kvartsfinal i Dam-EM

Vinner Sverige den här drabbningen och går vidare så är det hemmanationen England som väntar i semifinalen efter att de slagit Spanien med 2-1 under onsdagen.

En svensk seger ger 1,33 gånger pengarna vilket så klart innebär att Sverige är stora, stora favoriter här.

Med tanke på att Belgien tycks lyckas göra mål i varenda match så känns BLGM – båda lagen gör mål – intressant och den känns både som ett rimligt och roligt spel. Lycka till!

Den ger 2,05 gånger pengarna hos Betinia.

Betinia
120 kr gratisspel
Spela Här Regler och villkor
 • Höga odds
 • Stort utbud stora och små sporter
 • Livestreaming på utvalda matcher
 • Höga odds
 • Stort utbud stora och små sporter
 • Livestreaming på utvalda matcher

Regler och villkor

18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.

Betalningsmetoder